Izstopi iz povprečja

Delavnice

2

2

IZSTOPI IZ POVPREČJA
- postani genialen!

Morda mislite, da vi pa že niste genialni? Kaj pa, če vam povem, da se motite? Avstrijski filozof Otto Weininger, ki je genialno pisal o genialnosti pravi: »Vsak človek ima v sebi potencial za genija.« In temu genialni Goethe dodaja: »Če bi otroci odraščali v skladu s svojimi zgodnjimi potenciali, bi bili vsi geniji.«

Tisto, česar nas v življenju niso naučili, je, kako naj po naših najboljših možnostih kreiramo lastno življenje, ki temelji na sinhronem povezovanju naše osebnosti, naših potencialih in neverjetnih zmožnostih človeškega uma. Sodobna znanstvena odkritja kažejo, da so naše sposobnosti mnogo večje od tistih, ki jih uporabljamo in kažemo navzven.

S tem namenom sem na podlagi preučevanja genijev, družbe in praks sodobnih podjetnikov, izumiteljev, umetnikov, športnikov ter ustvarjalcev izdelal model, ki v sebi združuje vse tri principe. V njem nazorno in povsem praktično pokažem, kako so razmišljali genialni umi, kot so: Leonardo da Vinci, Nikola Tesla, Dante, Albert Einstein, Marie Curie, Beethoven, Fjodor Dostojevski, Sigmund Freud in še mnogi drugi. Zakaj njihovih receptov za uspeh ne bi uporabili tudi vi?
Z novimi veščinami boste v vsakdanjem življenju povečali svoj kreativni potencial. Kar naenkrat boste videli priložnosti, ki jih prej niste. Mnoge izzive boste rešili v trenutku. Spoznali boste, da imate sposobnosti, o katerih prej niti sanjali niste.

Preberi knjigo in pridobi nov zalet za izzive.
Nauči se, kako izkoristiti svoje potenciale, odkrij genija v sebi in negativni miselni tok zamenjaj s pozitivizmom in radostjo!