fbpx

Coaching za napredno vodenje

Strateško razmišljanje, prevzem pobude, hitrejše odločanje

Coaching za napredno vodenje

Ste vodja v javnem ali zasebnem sektorju? Želite biti še uspešnejši? Želite, da bi to bili tudi drugi okoli vas? Potem je coaching za napredno vodenje pravi za vas.

Coaching za napredno vodenje spodbuja učenje in vpogled v osebno motivacijo, spretnosti, počutje, vire podpore, cilje, uspehe in omejitve. Gre za načrtovani čas premora, namenjen razmisleku, refleksiji in ugotavljanju objektivnega stanja z namenom sprejemanja utemeljenih odločitev.

Proces tovrstnega dela predvideva 3-mesečno sodelovanje. Zajema osebno spremembo posameznika, kar se bo posledično odrazilo tudi na izboljšanje organizacijske kulture. Po končanem coachingu boste:

razmišljali z večjo širino,

hitreje sprejemali delovne/poslovne odločitve,

bolj suvereno vodili zaposlene.

Pandemija covida-19 že spreminja dozdajšnji način življenja in posledično tudi dela, zato je treba k ljudem pristopiti drugače. V tem smislu je proces osebnega vodenja oz. coaching potreben bolj kot kadarkoli prej.

Kako vam coaching pomaga?

V procesu dela boste skupaj s trenerjem prepoznali lastne razvojne izzive. Na podlagi teh vas bo trener popeljal na pot doseganja ciljev s skupnim raziskovanjem, eksperimentiranjem in izvajanjem akcijskega načrta, prilagojenega vašim potrebam in potrebam vaše organizacije.

Mnenja

Avtor in izvajalec treninga

Nenad Vladić
podpis
Sem poslovni trener, specializiran za povečanje vključenosti in kreativnosti zaposlenih ter izboljšanje odnosov s strankami. Že 20 let preučujem delo številnih avtorjev sodobne filozofije, poti uspešnih podjetnikov in življenja posameznikov, ki veljajo za genialne.

Vsled intenzivnega in poglobljenega dela na področju človeških virov sem oblikoval hipoteze o pomembnosti odkritja in udejanjanja talentov za vsakega posameznika. Potrdil sem jih v sodelovanju z uspešnimi Slovenci, kot so ustanovitelj podjetja Pipistrel Ivo Boscarol, izumitelj Peter Florjančič, maneken in ustanovitelj centra Vidim cilj Alen Kobilica, oblikovalec vozil uveljavljenih avtomobilskih znamk Robert Lešnik, manekenka in ustanoviteljica modne agencije Bernarda Marovt, svetovno uveljavljen glasbenik Uroš Perić, plesalka Katarina Venturini in svetovni prvak v boksu Dejan Zavec. Tako je nastal priročnik Od talenta do uspeha.

Sem doktorand Fakultete za organizacijske vede. Pri svojem delu uporabljam znanje iz moderne psihologije, kognitivne terapije in nevrolingvističnega programiranja. Del življenjskega obdobja sem preživel med menihi v srednjeveškem samostanu, kjer sem spoznal nova obzorja človekovega življenja. Moja razmišljanja redno objavljajo časnika Delo in Primorske novice, Revija HRM, Anima idr.

Izvedba

Dolžina in vsebina izobraževalnega programa sta odvisna od vaših (in vaše organizacije) potreb in ciljev. Priporočam, da se odločite za celoten program treniranja, vendar z veseljem prisluhnem vašim potrebam in razvijem program za vas po meri. Ta lahko vključuje posamezne seje za vas ali vašo ekipo, kadar in ko je to potrebno.

Ko se prijavite v program treniranja, vam bom ponudili brezplačno polurno sejo na spletu, kjer se boste lahko s trenerjem pogovorili o svojih potrebah in raziskali možnosti. Ta seja bo tudi vam in trenerju pomagala ugotoviti, ali kemija med vami deluje.

Vsa komunikacija med vami in trenerjem bo ostala strogo zaupna. Coaching se izvaja v prostorih naročnika ali preko spleta. Coaching poteka enkrat tedensko v trajanju 1 ure.

Predvideni obseg (12 ur) se lahko v dogovoru z naročnikom prilagodi potrebam naročnika.

ČE IMATE ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE ALI BI SE RADI SREČALI/POGOVORILI?

Pokličite: +386 (0)70 447 428

Pišite: nenad.vladic@dinamica.si

Shopping Cart
Scroll to Top