fbpx

Obiskovalci o delavnicah

Viktorija Mošet

Dragi Nenad. Hvala, ker s svojimi misli in besedami pomagaš rasti in iskati srečo v drobnih stvareh; tudi nam, ki ti sledimo, te beremo, poslušamo. Čestitam za čudovito druženje in fantastično knjigo-hvala, ker si. Toplo priporočam branje prav vsem, ker v knjigi najdete tudi smerokaze do srečnejšega življenja, boljšega, polnejšega razmišljanja.

Bojan Nikolič

Najboljši med najboljšimi, samo tako naprej 😊

Antonio Čemažar

Dal si jim krila in naj poletijo, vsa čast.

Simona Kralj

Hvala za super večer, odlično, dobila potrditev, da sem na pravi poti, še pogum manjka :), vam pa želim čim več ustvarjalne tišine…

Urša Žorž

Nenad, bravo, sem vesela, da so imeli ljudje priložnost slišati tvojo zgodbo

Lena Gregorčič

Super je bilo! Krasen opomin, kako imamo vse, a hkrati nič in vse, kar moraš na koncu narediti je “samo” to, da teorijo preneseš v prakso – počasi, korak za korakom … Nenad je super predavatelj, z nogami trdno na tleh in predavanje je bilo daleč od novodobnih klišejskih motivacijskih govorov. Priporočam!

Helena Sitar

Nenad nam pokaže, da ko nastopi druga polovica življenja ali zakorakamo v sedmo desetletje kot jaz sama, to še ne pomeni, da nastopijo le omejitve in težave. Nenad nam s svojimi zanimivimi primeri iz življenja predstavi kako premagati strah, prevzeti odgovornost in doseči preobrazbo. Hkrati so vaje skozi katere nas z nevidno roko vodi, pravšnje za oživitev zaspanih sivih celic, čutil in telesa.

Anita Janžekovič

Nenad … To je pa bilo … Super … Samo ne nehaj … Prosim odpiraj glave naprej, deli svojo miselnost in širi ter nadgrajuj to silo, ki te vleče v raziskovanje in posledično podajanje znanja drugim. Zelo dobro si speljal tole … Užitek te je bilo poslušat in prav uživala sem v tem kako suvereno si predaval … Nadaljuj odpirati oči čim večji množici ljudi. Enkraten večer. Hvala ti za vse. Navdušena… Zelo všečno!

Jana Jakomin

Tvoje iskreno navdušenje, tvoj pogum za spremembe, tvoja vera, da je vse mogoče resnično predstavljajo pravo osvežitev v prevladujoči sivini. S tem močno navdihuješ druge, ker vidijo nekoga, ki mu je uspelo oz. ki verjame v uspeh z vsako celico svojega bitja! Zato se me je tudi tvoje predavanje dotaknilo na toliko različnih nivojih.

Danijel Bogdanović

Zanimivo in poučno, ker mi je le dodatno pokazalo, da bi morali na stvari in življenje gledati iz drugega zornega kota. Kajti edino tako lahko odstiramo nova obzorja, ki nam omogočajo napredek in drugačen pogled na življenje. Spoznal sem, da so bili geniji navadni smrtniki tako kot mi vsi, le s to razliko, da so razmišljali na drugačen način. V vsakemu od nas se skriva genij, le spraviti ga je potrebno na površje.

Irma Janc Stanjko

O kreativnosti razmišljamo da je to nekaj kar nam je dano in da je to nekaj kar imajo drugi. Predavatelj nas spretno prepriča o nasprotnem in na zanimiv način predstavi, da bi z nekaj vaje tudi sami lahko izboljšali svoj možganski potencial. Prepričljivo, iskrivo in hkrati poučno predavanje, ki nas navduši za raziskovanje samega sebe.

Shopping Cart
Scroll to Top