O MENI

Moje ime je
Nenad Vladić.

Verjamem, da se genij skriva v vsakem od nas.
Le najti ga je treba.

Sem avtor knjižne uspešnice Od talenta do uspeha, ki govori o tem, kako izkoristiti svoje lastne talente za doseganje osebnih in poslovnih uspehov. Knjiga je nastala na podlagi dolgih osebnih pogovorov z mednarodno uspešnimi Slovenci, kot so:

  • izumitelj Peter Florjančič,
  • boksarski prvak Dejan Zavec,
  • večkratna svetovna prvakinja v latinskoameriških plesih Katarina Venturini,
  • ustanovitelj podjetja Pipistrel Ivo Boscarol,
  • oblikovalka nakita in pohištva Lara Bohinc in mnogi drugi.

Sem certificiran Life Coach, CBT terapevt in NLP praktik. Tako sem že mnogim s coachingom in v obliki delavnic pomagal do uspeha v življenju in predvsem poslu oz. delu.

Tudi jaz sem bil nekoč v situaciji, v kateri ste mnogi med vami in v kateri so bili tudi tisti, ki sem jim že pomagal. Po seriji res bolečih neuspehov v poslovnem in zasebnem življenju mi je uspelo korenito spremeniti svoje življenje. Vedel sem, da tako ne gre več. In razumel sem, kako naprej.

Vse svoje dotedanje znanje, pa tudi izkušnje, med drugim življenje med menihi v srednjeveškem samostanu, sem uporabil v praksi in iz sebe res uspel izvleči najboljše. Odločitev, kako naprej, je bila jasna: pomagati ljudem, da prepoznajo svoje potenciale in jih izkoristijo. To je postala moja misija.

Sem tudi avtor številnih objav v časnikih Delo in Primorske novice ter v revijah Anima, HRM idr.

Svoj uspeh sem si zaslužil in verjamem, da si ga lahko tudi ti.

Nismo ustvarjeni, da bi živeli kot primitivci, temveč da bi sledili vrlinam in znanju.

– DANTE