O MENI

Moje ime je
Nenad Vladić

in verjamem, da se genij skriva v vsakem od nas

in verjamem, da se genij skriva v vsakem od nas

Večino svojega življenja sem posvetil preučevanju dela številnih avtorjev sodobne filozofije, poti uspešnih podjetnikov in življenja posameznikov, ki veljajo za genialne. Ugotovitve sem dosledno zbiral in se naučil, kako iz posameznika izvleči najboljše.

Po seriji res bolečih neuspehov v poslovnem in privatnem življenju (nezvesta partnerica, mobing v službi, finančne težave in popoln padec samopodobe) sem naredil korenito spremembo svojega življenja. Na daljšem potovanju po svetu sem na Niagarskih slapovih doživel preblisk. Razumel sem, da tako naprej ne gre več. Razumel sem, kako je treba naprej.

Svoje znanje sem uporabil v praksi in iz sebe res uspel izvleči najboljše. Odločitev, kako naprej, je bila jasna. Pomagati ljudem, da prepoznajo svoje potenciale in jih izkoristijo, je postala moja misija. Napisal sem knjigo OD TALENTA DO USPEHA in preko coachinga in delavnic ljudem pomagam do uspeha.

S poglobljenim raziskovanjem del in življenja velikih mislecev in uspešnih posameznikov kot so Wayne Dyer, Robin Sharma, Eckhart Tolle, Mark Cuban, Richard Branson, Robert Herjavec, pa tudi Leonardo da Vinči, Fjodor Dostojevski, Albert Einstein in Nikola Tesla. Prav Tesli sem namenil velik del svojih raziskovanj, saj je njegova pot navdih miljonom. V smislu popularne kulture je eden najvidnejših predstavnikov balkanskega polotoka. Tudi sam izviram iz Srbije, a že celo življenje živim v Sloveniji. Kot vesten učenec svojih naukov sem to seveda izkoristil kot prednost. Svoje “balkanske duše” nisem zanikal; njene dobre lastnosti sem se naučil izkoristiti. Tudi prej sem med prijatelji veljal za dobrosrčnega in odkritega, sedaj pa se zavedam, da je to, da POVEM, KOT JE, pravzaprav ena mojih najboljših lastnosti.

Sem certificiran Life Coach, CBT terapevt in NLP praktik. Del življenjskega obdobja sem preživel med menihi v srednjeveškem samostanu, kjer sem spoznal nova obzorja človekovega življenja. Objavil sem strokovne članke v Delu, Primorskih novicah, Reviji Anima idr.

Svoj uspeh sem si zaslužil in verjamem, da si ga lahko tudi ti.

Nismo ustvarjeni, da bi živeli kot primitivci, temveč da bi sledili vrlinam in znanju.

– DANTE