fbpx

Drugi o meni

Dunja Špendal

Nenad od kje ti vedno prave besede, ki pobožajo dušo. Po spletu okoliščin sem te spoznala in hvala, da mi odpiraš vrata na drugačen pogled v življenje. Kljub vsestranski aktivnosti in tudi grenkim življenjskih izkušnjam se od tebe naučim prav vsakokrat nekaj novega.

Dušanka Emeršič

Nenad, veliko oprijemljivega in koristnega deliš z vsemi nami v podobi misli in razmišljanja, da se NIKOLI ne predamo ne glede na vse 🙂

Nataša Rosemarie

Nenad, vi ste pa eden zelo redkih, ki to, kar pišete, tudi dejansko živite 🙂 ; zato vse pohvale, ker le besede, ki so podprte s konkretnimi dejanji, imajo pravo težo, namen in pomen. Moj najljubši citat iz srednje šole, ki je bil napisan na steni učilnice in sem ga takoj vzela za svojega, se glasi: “Bodi to, kar si, saj tega nihče ne počenja bolje kot ti.”. Tako da, spoštovani Nenad, ostanite še naprej takšni; iskrenost, poštenost, zaupljivost, pristnost in spoštljivost so vrline, ki jih v današnjem svetu, žal, premorejo le še redki.

Petra Rezar

Bravo! Za obujanje in prebujanje notranjih virov moči, ki jih imamo vsi. Dragi Nenad Vladić, tvoja knjiga je odlična, in bi z njo doktoriral. Vsa ta spoznanja izvirajo iz različnih ved in tudi NLPja. Naši možgani so naš največji skrivnostni čudež.

Tadeja Majcen

Bom zelo na kratko odgovorila….”HVALA za to da daš vsem nam možnost se” izpovedati”…hvala, da vsakega od nas posebej poslušaš…hvala da se precej naučimo, precej spregledamo… HVALA KER SI!!

Mateja Polak

Super si….premalo je takšnih ljudi kot si ti. Majhne pozornosti…lepe besede nas dvigujejo. Zelo rada prebiram tvoja razmišljanja.

Nadja Papež

Želim ti, da traja tvoja pozitivna naravnanost, da tvoj pozitivni balonček s katerim si obkrožen nikoli ne poči.

Belinda Fortuna

Jaz bi te mela vsak dan za dobro jutro. Sej sam za stavek ali dva, misel ali dve 🙂

Barbara Lenja Posavec

Nenad hvala, ker si tako izjemen. Izjemen kot oseba, pisatelj in posameznik. Neizmerno me veseli, da navkljub temu, da si prepoznaven odgovoriš vsakemu, ki ti kaj napiše pod objavo. Enkraten si. Si eden izmed redkih, ki to počne. Hvala za tako unikaten pristop. Hvala Nenad… 🙏💫

Martina Medić

Si nam v velik navdih! ❤ Hvala ti 🙏

Katarina Venturini

Dragi Nenad, tudi ti si meni en velik navdih. Te zelo cenim! Keep the good work 🙂

Siniša Radojković

Nenad je zelo podoben Novaku Djokoviću.

Pa ne po frizuri 😀

Zlatko Petek

Nenad ti tako lepo pišeš o vsem, da bi bral ure in ure tvoje misli o življenju.

Nina Markišić

Nenad ali človeško povečevalno steklo, ki nadobudno išče v nas le najboljše.
Nekdo, ki skozi besede vliva upanje, uči o življenju – predvsem o tem, kako ga kvalitetno živeti in vzpodbuja k preporodu.
Kajti, vsaka življenjska pravljica je polna talenta, le osvetliti ga moramo.
Bralcem iz srca priporočam branje Nenadovih ustvarjanj ter srčno poistovetenje z njegovo vero v nas.
S spoštovanjem in poklonom,

Shopping Cart
Scroll to Top