Drugi o meni

Drugi o meni

Tadeja Majcen

Bom zelo na kratko odgovorila….”HVALA  za to da daš vsem nam možnost se” izpovedati”…hvala, da vsakega od nas posebej poslušaš…hvala da se precej naučimo, precej spregledamo… HVALA KER SI!!

Petra Rezar

Bravo! Za obujanje in prebujanje notranjih virov moči, ki jih imamo vsi. Dragi Nenad Vladić, tvoja knjiga je odlična, in bi z njo doktoriral. Vsa ta spoznanja izvirajo iz različnih ved in tudi NLPja. Naši možgani so naš največji skrivnostni čudež.

Barbara Lenja Posavec

Nenad hvala, ker si tako izjemen. Izjemen kot oseba, pisatelj in posameznik. Neizmerno me veseli, da navkljub temu, da si prepoznaven odgovoriš vsakemu, ki ti kaj napiše pod objavo. Enkraten si. Si eden izmed redkih, ki to počne. Hvala za tako unikaten pristop. Hvala Nenad… 🙏💫

Mateja Polak

Super si….premalo je takšnih ljudi kot si ti. Majhne pozornosti…lepe besede nas dvigujejo. Zelo rada prebiram tvoja razmišljanja.

Siniša Radojković

Nenad je zelo podoben Novaku Djokoviću. Pa ne po frizuri 😀

Dušanka Emeršič

Nenad, veliko oprijemljivega in koristnega deliš z vsemi nami v podobi misli in razmišljanja, da se NIKOLI ne predamo ne glede na vse 🙂

Dunja Špendal

Nenad od kje ti vedno prave besede, ki pobožajo dušo. Po spletu okoliščin sem te spoznala in hvala, da mi odpiraš vrata na drugačen pogled v življenje. Kljub vsestranski aktivnosti in tudi grenkim življenjskih izkušnjam se od tebe naučim prav vsakokrat nekaj novega.

Martina Medić

Si nam v velik navdih! ❤ Hvala ti 🙏

Katarina Venturini

Dragi Nenad, tudi ti si meni en velik navdih. Te zelo cenim! Keep the good work 🙂

Nataša Sernel Rosemarie

Nenad, vi ste pa eden zelo redkih, ki to, kar pišete, tudi dejansko živite 🙂 ; zato vse pohvale, ker le besede, ki so podprte s konkretnimi dejanji, imajo pravo težo, namen in pomen. Moj najljubši citat iz srednje šole, ki je bil napisan na steni učilnice in sem ga takoj vzela za svojega, se glasi: “Bodi to, kar si, saj tega nihče ne počenja bolje kot ti.”. Tako da, spoštovani Nenad, ostanite še naprej takšni; iskrenost, poštenost, zaupljivost, pristnost in spoštljivost so vrline, ki jih v današnjem svetu, žal, premorejo le še redki.

Belinda

Jaz bi te mela vsak dan za dobro jutro. Sej sam za stavek ali dva, misel ali dve

Nadja Papež

Želim ti, da traja tvoja pozitivna naravnanost, da tvoj pozitivni balonček s katerim si obkrožen nikoli ne poči.