Izberi službo

Delavnice

4

4

IZBERI SLUŽBO
- tvoja bo!

Uspeh tradicionalnih metod iskanja zaposlitve s hitrimi spremembami na trgu dela upada. Da bi uspešno našli zaposlitev, moramo spremeniti FOKUS. Namesto mehanike, ki določa načine iskanja, pisanja prošnje in življenjepisa začnimo pri vas samih. Prav vi ste tisti, ki lahko ustvarite prednost pred 90 % drugimi kandidati. Vi pravzaprav ne iščete le službe. Vi iščete službo, v kateri boste srečni in zadovoljni. Služba, ki vam bo omogočala, da pokažete vse svoje potenciale. Služba, v kateri boste tako osebnostno in profesionalno napredovali.

Da bi delodajalec lahko prepoznal vaše kvalitete, jih morate najprej prepoznati vi sami. Cilj delavnice je, da skupaj prepoznamo vaše potenciale, ugotovimo, kdo so vaši možni zaposlovalci na trgu, in ugotovimo, katere veščine in znanja vam za zaposlitev še manjkajo. V naslednji fazi sledi gradnja podobe, umestitev v družbena omrežja in formiranje takšne predstavitve, ki vam bo prinesla zaposlitveni razgovor. Pri tem boste spoznali najsodobnejše prakse zaposlitvene komunikacije, ki jo uporabljajo najuspešnejše zaposlitvene agencije na svetu.

Na delavnici se bomo naučili, kako se pripraviti za uspešen začetek nove zgodbe, kako svoje izkušnje uporabiti v pozitivnem miselnem toku in izkoristiti svoje potenciale v ključnih trenutkih pridobivanja nove zaposlitve.

Preberi knjigo in pridobi nov zalet za izzive.
Nauči se, kako izkoristiti svoje potenciale, odkrij genija v sebi in negativni miselni tok zamenjaj s pozitivizmom in radostjo!