fbpx

INTERVJU: GENIJ SE SKRIVA V VSAKEM OD NAS

NEDELJSKA SREČANJA

NENAD VLADIĆ je avtor knjige Od talenta do uspeha. Po seriji  bolečih neuspehov v poslovnem in zasebnem življenju je uspel korenito spremeniti svoje življenje. Na podlagi dolgih osebnih pogovorov z mednarodno uspešnimi Slovenci je nastala knjižna uspešnica, ki govori o tem, kako izkoristiti svoje lastne talente za doseganje osebnih in poslovnih uspehov. 


V okviru svojega podjetja Dinamica poskuša odkriti talente svojih strank in jim pomagati na poti do izpopolnjenega življenja.

Genij se skriva v vsakem od nas. Le najti ga je treba.

Izvorno talenti prihajajo od naših prednikov in se jih ne da naučiti. Položeni so nam v zibelko. Ključ, ki odpira vrata do našega talenta, je v nas. Nenad Vladić nam pomaga ta ključ poiskati in prepoznati, in to s predavanji, treningi in v obliki delavnic, na katerih uči tudi o komunikaciji in odgovornosti, pa o tem, kako regulirati stres, kako razgraditi strahove v sebi. Med drugim pravi: »Če ne živimo svojih talentov, smo stalno pod stresom, prihajamo v konflikte z nadrejenimi v službi, ko pridemo domov, nergamo nad partnerjem in otroki, imamo občutek, da nas nihče ne razume …«

Vsako bitje ima svojo nalogo tukaj na zemlji. Tudi vsak cvet, vsaka žival. Nič ni brez pomena.

Nenad Vladić piše kolumne za Delo in je avtor številnih objav v različnih revijah. Njegova Facebook stran je polna navdihov in misli, ki nas umirijo in usmerijo vase. V radijskem srečanju s Tanjo Jurjec na Štajerskem valu se je razgovoril tudi o svoji izkušnji bivanja v Torontu v Kanadi in kratkem sobivanju z menihi v srednjeveškem samostanu.

Intervju lahko poslušate tukaj.

Shopping Cart
Scroll to Top