fbpx

10 razlogov zakaj imeti knjigo Od talenta do uspeha

Od talenta do uspeha je najdragocenejša knjiga za osebnostno rast, ki jo je napisal slovenski avtor. Temu v prid govorijo številni presežki, ki smo jih ob branju prepoznali pri založbi Triskelion kakor tudi mnenja številnih bralcev, ki so tako kot mi preprosto navdušeni. Da bi tudi vi dobili čim boljši vpogled za kako odlično knjigo gre, bomo v nadaljevanju našteli 10 razlogov zakaj jo preprosto morate imeti na svoji knjižni polici.

1. Kakovostna vsebina

Najprej želimo izpostaviti kakovostno vsebino, ki vas posrka in si želite, da bi vse modrosti naenkrat pobasali vase. Vsebina je zaokrožena v smiselno celoto od začetka do konca in avtor ne dopušča »praznega teka«, ampak dosledno na vsakem mestu do potankosti razčisti z vsako našo težavo, dvomom ali negotovostjo. Karkoli vas tare v življenju, avtor ima vsakič rešitev. Od talenta do uspeha je vse: navdih, tolažba in motivacija.

2. Izjemno bogastvo jezika

Stavki gladko tečejo, bogastvo jezika je izjemno, slog izpiljen. Knjiga je tako vrhunska in globoka, da te se ob branju dotakne skoraj vsaka beseda, vsak stavek. Avtor kot bi videl v bralčevo dušo in se ves čas pogovarjal z njim.  

3. V knjigi je sodelovalo 10 uspešnih Slovencev

V prid kakovosti govori dejstvo, da je v knjigi sodelovalo 10 izjemno uspešnih Slovencev. Avtorju so zaupali ter z njim podelili svoja razmišljanja in izpovedi o karieri, zasebnem življenju in otroštvu Katarina Venturini, Alen Kobilica, Ivo Boscarol, Robert Lešnik, Uroš Perić, Alenka Kraigher, Bernarda Marovt, Lara Bohinc, Peter Florjančič in Dejan Zavec.

4. To je knjiga za Slovence in knjiga o Slovencih

Toliko misli in modrosti je zapisanih v tej knjigi, modrosti v katerih se najde vsak, ki išče srečo. Napisana je za nas, in predvsem o nas, ljudeh pod Alpami in ni še en niz rekov in modrosti od ljudi onkraj luže. Vsak narod ima svoje specifike in v tej knjigi so opisane naše, naši zadržki, zgodovina, sedanjost in prihodnost.

5. To je knjiga, ki se bere znova in znova

Od talenta do uspeha ne prebereš in odložiš med prebrane knjige, ker jo čez nekaj časa ponovno želiš brati. In spet najdeš besede, ki te ponesejo v odločitev, da resnično želiš spremembo! Če je uspelo drugim, hočeš svojo pot najti tudi sam! To ni samo knjiga, to je pot življenja!

6. Odličen priročnik za vzgojo otrok

To je knjiga za vsakega starša, ki si želi v resnični luči prepoznati svojega otroka in ga opolnomočiti, da zaživi vse svoje talente in sposobnosti. O tem bralka Helena pravi: »Priznam, da o vzgoji otrok nimam pojma, sem pa vesela, da mi je ta knjiga prišla v roke v tem času. Nasveti v knjigi so zlata vredni.« Še več mnenj bralcev si lahko preberete TUKAJ.

7. Najbolj izvirna knjiga slovenskega avtorja

Oblikovno je odlično zastavljena, ko se prepletajo teme in izjave uspešnih. V njej se na izredno domiseln, pri nas še neviden način prepletajo razmišljanja avtorja in osebne izpovedi uspešnih Slovencev, ki te presunejo in dvignejo. Odpirajo obzorja, da v življenju čisto vse zmoremo, če le hočemo. Da iz vsake situacije vzamemo le najboljše.

8. Medtem, ko bereš, se spremembe že dogajajo

Od talenta do uspeha je pogonska sila za odhod iz cone znanega v svet neznanega in odkritje novega, našega lastnega in ne priučenega in naučenega. Da premagamo strah in izpred trditev »ne zmorem, ne upam, nimam šans« spustimo nikalnice, zadihamo in v polnosti zaživimo.

9. Vsaka rešitev v knjigi je podprta s konkretnimi dokazi

V knjigo »Od talenta do uspeha« je vloženo 3 leta pisanja. In iz dela je evidentno, da je avtor podrobno preučil knjige vsaj 100 največjih svetovnih modrecev, pisateljev in znanstvenikov. Nič v tej knjigi ni prepuščeno naključju. Ni nejasnosti in odvečnega filozofiranja. Vse je obrazloženo in podprto z izkušnjami uspešnih Slovencev.

10. Knjiga pri kateri dobite največ za plačano ceno

Kaj boste v knjigi Od talenta do uspeha dobili? Konkretne odgovore kako celostno razvijati svoje kompetence, izboljšati socialne in tehnične veščine, povečati učinkovitost, razvijati empatijo, razmišljati izven okvirjev, prevzeti pobudo in odgovornost, negovati radovednost, izstopiti iz cone udobja, se učiti iz padcev, načrtovati cilje in še veliko več. Namen knjige je nazorno posamezniku pokazati takšen sistem razmišljanja in način pristopa k življenju, da si bo lahko ustvaril in gradil uspešno poslovno, družinsko ter družbeno življenje.

Shopping Cart
Scroll to Top